360 Speed

360 Speed 1.0.0

Vol gas met racegame in zakformaat

Niet bijzonder
5

360 Speed is een gratis racespel voor je mobiele telefoon. In de game is snelheid je bondgenoot maar tevens je struikelblok; bochten nemen op volle toeren is tamelijk moeilijk.

De besturing van 360 Speed verloopt via de numerieke toetsen op je telefoon, met een logische indeling. Toets bijvoorbeeld 2 om snelheid te maken en 8 om te remmen. Het doel van het spel betreft het zo netjes mogelijk afleggen van 2 circuits in één van de 3 beschikbare auto's. De sleutel voor succes ligt hem in het afremmen bij scherpe bochten, vooral op die momenten waarop je eigenlijk harder wilt gaan!

Grafisch zit het wel snor met 360 Speed, al moet worden gezegd dat hier en daar een foutje optreedt. De 3D-onderdelen botsen nog wel eens, waardoor het lijkt alsof je auto vliegt. Ofschoon wij op de redactie dol zijn op vliegende auto's, zijn ze hier niet echt op hun plek.

Hoewel 360 Speed er best leuk uitziet en vast een uurtje boeit, is het te beperkt om iets los te maken bij de race-fanaat. Wij glijden in ieder geval niet van onze stoelen van spanning, wat maar één ding kan betekenen: de game is saai.

Meeste downloads Racespellen voor java

Meer
360 Speed

Download

360 Speed 1.0.0

Beoordelingen about 360 Speed